Helgetur til Sverige

Denne helgen var det meldt bare dårlig vær over alt som vi sjekket. Skulle vi ha fint vær måtte vi dra veldig langt, og det hadde vi ikke lyst til. Våre reisevenner Heidi og Rune hadde akkurat samme problemet. Hvor skal vi dra. Det endte med at vi dro til Daftø camping rett ved Svinesund.👍

Vi har vært der flere ganger, men tenkte at skal vi et sted og det er dårlig vær, så trenger vi ikke oppleve noe nytt. På Daftø er det faktisk veldig fint, så derfor tok vi turen dit. Våre reisevenner dro tidligere på dagen, men vi måtte vente til etter jobb. Vi ville jo komme frem litt etter middagstid så vi valgte å stoppe på Mc Donalds ved Råde.😁

Selvfølgelig skulle Freia ha burgeren sin også.😂

Bare elsker hamburger. Etter en veldig kort rast så kjørte vi videre. Det var ikke så mye trafikk, men vi så en og annen camper som også trosset det dårlige været. Nå var det ikke så ille vær i dag, så det var faktisk nesten opphold hele veien når vi kjørte.

Ved 19 tiden var vi fremme og da sjekket vi inn i sjørøververdenen. Denne campingen har et veldig stort sjørøvertema.🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

Rigget oss raskt til og Freia måtte få en liten tur. Vi hadde plasser helt nede ved vannet, og det var fin tursti å gå.

Måtte jo tisse hun.

Kvelden gikk med til hyggelig samvær med våre reisevenner.

Lørdagen våknet vi til oppholdsvær, men værmeldingen sa det skulle komme regn i løpet av dagen. 🌧🌧🌧🌧

Frokosten er morgenens høydepunkt. Det er av en eller annen grunn veldig koselig. Da har vi så god tid og bare koser oss. Freia slapper også veldig av mens vi spiser frokost. Da vet hun at ingen av oss går noe sted. 😂

Planene vi hadde for dagen var ikke så mange. Vi har vært i dette område mange ganger, så det er ikke så mye nytt å se. Vi fant ut at vi kunne jo dra på shopping på Nordby.😅

Der ble det mer shopping enn planlagt og vi kjøpte oss nye 3 lags skalljakker begge to. De vi har er ikke vanntette lenger og her fant vi noen som ikke kostet skjorta. Vi kjøpte også med oss lunsj hjem og Frank var overlykkelig for han fikk med seg rekmacka.🤩

Jeg er ikke så glad i rekmacka. Det er alt for mange reker på for min smak.

Ute hadde det begynt å regne, så da var det bare å kose seg inne. Heidi og Rune kom på besøk og vi hadde det hyggelig. Vi hadde kjøpt oss god middag som vi skulle lage, så når middagstid kom gikk gjestene hjem til seg.

Kan lage mye god mat i campingvogn også.

Smakte fantastisk. Etter middag så gikk jeg meg en tur selv om det regnet. Måtte jo teste den nye jakka. Den fungerte utmerket. 🤩

Det er en greie med sjørøvere her. 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

Resten av kvelden gikk med til hyggelig samvær, slarv og god stemning. 🍻🍾

Søndag spiste vi frokost, pakket sammen og reiste hjem. Da hadde regnet gitt seg, men hjem må man jo. Det har ikke vært en helg det har skjedd så mye, men vi har bare kost oss med det å være på tur. Sesongen er så kort, så man må jo benytte enhver anledning og dårlig vær kan ikke alltid stoppe oss.

Takk for at du leser❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *