Om oss

Vi er et voksent par som elsker å reise. Vi har hatt mange fine turer rundt omkring i verden, men det finnes alltid mange helger gjennom året også hvor man kan finne på ting i vårt vakre land Norge. Barna hadde flyttet hjemmefra og det var bare oss to igjen. Det begynte i det helt enkle. Vi reiste på helgeturer rundt omkring i Norge, og sov på campinghytter. Etter hvert så ønsket vi litt mere komfort og sov på hotell når vi var på tur i helgene. Dette ble jo selvfølgelig dyrt, hvis man skulle ligge på hotell hver helg man ville finne på noe. Ingen av oss er oppvokst med campingvogn. Ikke har vi hatt noe spesielt ønske om å ha det heller. Valget falt på en Carettta. Eller seng på hjul som vi kalte den.

Vi koste oss med denne i 2 sesonger. Opplevde mange fine plasser i Norge som vi ikke hadde vært før. Det var for det meste fricamping i naturen. Her hadde vi vår egen seng, og vi hadde kjøkken i bakluka. Det fungerte fint i finvær, men veldig dårlig i regnvær. Etterhvert fant vi ut at det fantes noe som het T@B 320. Vi har et vennepar som hadde blitt inspirert av våre turer med Caretta, men de ville ha litt mer komfort. Sånn kom vi over T@B 320 som vi har forelsket oss helt i. Den er akkurat stor nok til at vi kan ha det koselig inne, og så er den akkurat liten nok til at vi kan kjøre nesten hvor vi vil. Det er dette tureventyret.no vil handle om. Våre turer rundt omkring med denne fantastiske lille vogna som vi har blitt veldig glade i. Så følg oss gjerne på tureventyret.no

Sesongen 2023 har vi gjort endringer. I løpet av vinteren har vi byttet ut Tabbert 320 med en Weinsberg caraone 390 puh🤩 Da fikk vi litt større plass og litt mere komfort.