Dag 3, ren transportetappe

I dag skulle vi ha en av turens lengste etapper. Vi skulle kjøre fra Lübeck til Brugge i Belgia. Vi våknet tidlig og spiste en rask frokost. 70 mil skulle denne turen være, så her var det bare å komme i gang.

Vi kom oss av gårde rett før klokken 9. Da hadde vi pakket sammen i øs pøs regnvær. Det har forøvrig regnet hele natten også. Begynner å bli litt lei akkurat det.

Ute har det regnet av og på hele veien. Mest på, så det har ikke akkurat gått så fort heller. Drittvær. Det skjedde ikke så mye, så det var ikke så mye å ta bilder av heller, så det har det blitt dårlig med.

Trafikken var varierende, noen ganger kø, andre ganger nesten ikke en bil å se.

Bensin hendte det jo at vi måtte fylle da, så da ble det et lite avbrekk. Freia og jeg gikk oss en liten runde og fikk strukket litt på beina.

Kjører man på autobanen så treffer man alltid på en kø et eller annet sted, det gjorde også vi🤣

Så hva finner man på i en bil i 9 timer. Nei, tar bilder av alt mulig som ikke er så interessant heller🤣 Vi kjørte jo faktisk over Rhinen da og knipset et bilde i fart. Så jeg har bilde av Rhinen😂😂

Langt om lenge så kom vi til Nederland. Det var merkbart på veiene. Der har de faktisk mye bedre veier enn i Tyskland. Det var som å kjøre på fløyel. Vi kjørte bare 8 mil i Nederland, så vi rakk ikke gjøre så mye galt der. Bare et bensinstopp ble det.

Ikke ille å krysse 2 landegrenser på en dag. Det varte jo ikke lenge før vi kom til Belgia.

Når vi kom hit så fikk vi se sola så vidt det var. Det var det nærmeste vi har vært sol så langt i ferien vår.

Det begynte etter hvert å nærme seg campingen vi hadde bestilt plass på i Brugge. Det var bra, for man blir litt lei etter 9 timer i bil.

Den siste biten tok GPS sikkert raskeste rute og geleidet oss inn på noen smale veier. Var fint der da, og en avveksling fra å kjøre på motorvei.

Endelig fremme. Det er en sånn passe stor campingplass, og jeg er glad vi hadde bestilt for her var det fullt. Vi fikk rigget oss til i oppholdsvær, men det tok ikke så lang tid før regnet kom hit heller.

Her skal vi kose oss i 3 netter. Vi har hyggelige engelskmenn på ene siden og tyskere på andre siden. Vi lagde oss enkel middag og flatet ut på sofaen. Det var deilig etter så mange timer i sittestilling.

Freia har sovet mye av dagen, men slapper nok ikke like mye av i bilen. Hun synes det var helt greit å komme på fast grunn. Etter tur, mat og vann, og også litt lek så flatet hun også ut på sofaen.

Vi skal som sagt kose oss her i 2 hele dager. Vi skal utforske Brugge og omegn. Det er ikke meldt spesielt bra vær, men vi får se hvordan det blir. Vi er fortsatt ved godt mot, og koser oss uansett på tur.

Takk for at du leser❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *