Dag 2, kjøre dag og et lite bybesøk.

I dag våknet vi ganske tidlig etter en litt urolig natt. Det regnet så mye at det bråkte ganske mye i den vogna. Det hadde ikke plaget alle da, men jeg sov ikke så godt..Vi kom oss tidlig i gang, for i dag skulle vi jo kjøre noen mil..

Først måtte vi ha frokost.

Vi kom oss ut på veien kl 0900. Ute regnet det og det var ikke noe varmt heller.

Det var nesten høstfølelse og ikke noe sommervarme. Vi hadde en lang tur foran oss i bilen og milene suste av gårde. Det er ikke så mye spennende å se på nedover svenskekysten, så det var ikke så mye å knipse bilder av heller.

Hallanåsen, som i fjor var slitsomt for bilen vi hadde da, gikk som en drøm nå😂 Været var skiftende hele veien, sol, regn om hverandre. Tiden snirklet seg av sted og langt i det fjerne så vi endelig Øresundsbroen.

Bildet er faktisk tatt med mobilkamera og zoomet inn og beskjære bildet etterpå. Det er jo ikke et høykvalitetsbilde heller, men man ser at det er broen😂 Når det bildet var tatt var det enda 6 mil igjen til Øresundsbroen.

Endelig, neste etappe og vi kan kjøre over til Danmark. Jeg har ordnet så vi kan kjøre på skiltgjenkjenning her, så det gikk kjapt og enkelt.

Da var vi i Danmark. Her blir det bare å kjøre gjennom. Det er 16 mil herfra og til Rødbyhavn der vi skal ta ferge. Det er egentlig lange mil for det er ingen ting å se på. Skikkelig kjedelig vei. Vi hadde et lite stopp på en fin rasteplass så Freia, og også vi, fikk strekke litt på beina.

Deretter tok det ikke så lang tid til vi var ved Rødbyhavn og kunne ta ferge over til Puttgarden i Tyskland.

Ikke noe annet å gjøre enn å smile og betale her. Det koster litt med det lange droger vårt på 10,5 m. I fjor så kjøpte vi enkelt billett opp og ned. Det vi opplevde da var at det kostet plutselig mer på hjemveien, uklart av hvilken grunn. Denne gang kjøpte vi tur/retur billett med åpen retur. Sparte 250 kr, så det var jo litt da😂

Ventetiden på fergen var ikke mer enn kanskje 20 min. Det var ikke så veldig fullt og kaos egentlig. Ikke SÅ mange folk. Vi følte oss litt små da, der vi kjørte på med trailergutta.

Sitteplass ved vinduet fikk vi også. Klokka var blitt 1400, så det var mange timer siden vi hadde spist. Tok lunsjen på båten, som viste seg å bli middagen også😂

Må skryte litt av Freia. Hun er så fin å ha med på tur. Her på båten så sitter hun bare å følger med på folk og ser. Hun er ikke noe redd for store folkemasser og går med høy haleføring blant mange folk. Hun er bare fantastisk❤️

Båtturen tok bare 45 minutter, og vipps var vi i Tyskland. Det var ikke spesielt mye trafikk på veien her. Det var 10 mil til campingplassen vi hadde bestilt på i Lübeck.

Her skulle vi bare være en natt. Det var litt fordi det passet med å sove her og det var også litt fordi her har de verdens beste marsipan🤣 Vi kom til campingen så ca 1600 tiden. Bare rigget oss til og dro av gårde ned til sentrum.

Fordelen med å ha vært her før var jo at vi visste hvor vi skulle parkere for kortest vei til gågata🤩 Marsipan butikken skulle stenge kl 1800, så vi hadde god margin på 1 time.

Niederegger marsipan er veldig godt. Det er så gøy å gå inne i den butikken (fabrikkutsalget) og se alt som de har laget av marsipan.

Selvfølgelig ble det litt marsipan med hjem fra denne butikken😀 Får se om den får ligge i fred hele turen, eller om vi må stoppe her på vei hjem også🤣 Måtte ta et bilde av mannen som har gitt navn til denne gode marsipanen også.

Selv om vi har vært i denne byen før så tok vi oss en liten rusletur likevel. Det var yr i lufta så vi ble ikke så veldig våte av å rusle litt rundt. Bilder ble jo tatt selv om jeg har tatt noen av dem før, men det gjør ikke noe. Da var det ikke regnvær😂

Shopping gata med alle butikkene i Lübeck. Her var ikke vi i fjor fordi det var over 30 grader så byvandring fristet ikke da.

Litt byvandring på steder vi har vært tidligere. Det begynte å regne mer og mer og vi fant ut at vi skulle dra tilbake til campingen. Klokka var blitt kveld og vi hadde jo kjørt bil i hele dag. Deilig å slappe litt av også før natta kommer. Vi hadde parkert i et parkeringshus midt i byen og når vi skulle hente bilen så jeg denne finurlige plassen. Hva var det??😂😂

Det ble ingen middag i dag for vi var jo så mette etter lunsjen på båten. Når det regner ute kan vi kose oss inne😍 Da ble det muffins med Polly sjokolade inni til kveldskos. Bakt i Omnia ovnen. Ble skikkelig gode.

Kvelden kom fort på og vi tenkte at det var lurt og ikke legge seg alt for sent. Vi har turens lengste etappe i morgen og kjøre, så da bør vi komme i gang ikke alt for sent.

Vi har hatt en kjempe fin dag selv om det er dårlig vær. Turen har gått greit og vi koser oss sammen alle 3. I morgen venter det nye eventyr. Gleder oss.

Takk for at du leser❤️

2 kommentarer til «Dag 2, kjøre dag og et lite bybesøk.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *