Endelig var det sommerferie

Da var ventetiden over. Det var lenge å vente på ferie, spesielt når man gleder seg veldig til å dra på tur. Denne turen er planlagt og har endret seg over det siste halve året, men nå har vi lagt en slagplan.

Vi hadde pakket litt hver dag den siste uka og bært ut i vogna, så når fredagen kom og vi var ferdige på jobb, da var det bare å hekte på vogna og dra. Vi kom oss av gårde kl 1600.

Ute var det ganske varierende vær, så rett som det var regnet det og så var det opphold. Vårt første stopp kom allerede i Råde. Vi tenkte kjapp og enkel middag for så å kunne kjøre til vi skulle legge oss. Så her koste vi oss alle 3 med Mc Donalds.

Alle må få, så her bestilles det alltid en plain hamburger til Freia, det er jo ferie.

Deretter gikk turen videre over grensen. Vi skulle stoppe på Nordby senteret for å fylle opp med litt småbrus og litt å kose seg med, Da vi kom dit var klokka 1830 og det var et komplett kaos. Fy, så mye folk. Værste jeg har sett. Frank bare slapp meg av, for han måtte finne et sted å parkere vår 10,5 meter lange ekvipasje. Det var ikke bare bare.

Handlet litt middager, smågodt og brus før vi kjørte videre.

På veien var det egentlig ganske mye trafikk, men det gikk greit å kjøre. Milene gikk unna nedover Svenskekysten.

Vet ikke jeg hva det er, men må liksom ta bilde av den Uddevalla bruen hver gang jeg kjører over den. Rart😂

Samme med denne borgen som ligger rett før Gøteborg. Har utallige bilder av den i fart, men det er jo ikke noen som blir sånn veldig bra, for den ligger jo litt unna veien😂

Det regnet og var sol om hverandre, men vi fikk en ganske fin solnedgang i speilet.

Vi hadde en rasteplass i tankene (der vi sov i fjor) som vi skulle sove på. Håpet jo bare at det var plass der når vi kom. Vi så at det begynte å fylle seg opp på de rasteplassene vi kjørte forbi. Klokka var ikke så mye enda, så vi var ikke sånn kjempe bekymret.

Et lite bensinstopp ble det også før vi tok kvelden. Første av mange sånne stop vil jeg tro😂

Det hadde begynt å regne noe veldig, sånn raskete fart på vindusviskeren veldig. Det nærmet seg også plassen vi skulle sove, så vi håpet at det regnet ikke fulgte oss helt dit. Vi kom til soveplassen vår kl 2230 og vi fant en plass mellom 2 bobiler. Regnet hadde opphold for de få minuttene det tok å rigge seg til. Vi parkerte og la oss med en gang. Freia var også glad for å komme i seng🤩 Hun elsker jo å dra på tur for da får hun jo sove i senga😂

Første etappe unnagjort og det ble 40 mil. Turen i dag har gått greit og vi har allerede begynt å føle på feriefølelsen. Vi gleder oss til det som kommer. Håper du vil være med og følge oss😍

Takk for at du leser❤️

Én kommentar til “Endelig var det sommerferie”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *