Endelig sommerferie og første etappe unnagjort

I dag begynte sommerferien og vi pakket bilen i går kveld. Hektet på vogna når vi kom fra jobb og kom oss av gårde 1645. Det gikk jo ganske fort😁

Det var ikke så mye trafikk, så det gikk greit nedover mot Sverige. Første stoppet vårt skulle være på Nordby, for vi skulle handle litt før vi kjørte videre.

Klare for tur

Freia hadde sovnet og tok det hele med ro hele veien. Hun er super duper i bil. Det er vi heldige med.

Planen vår i dag var bare å kjøre så langt ned svenskekysten som vi orket. Sove på en rasteplass og kjøre videre i morgen. Jeg hadde på forhånd sett noen aktuelle rasteplasser som jeg hadde merket av i kartet.

Først var det handling.

Måtte jo en tur innom her også🤩

Etter å ha spist litt og fylt på litt bensin så la vi ut på veien sørover igjen. Milene gikk unna, for det er jo ganske så fine veier nedover.

Lite trafikk
Bohuslen festning i mega zoom

Uddevalla

Jeg har jo ikke så mye annet å drive med enn å knipse litt bilder ut av vindu😂

Så kom kvelden og det var en fin solnedgang bak oss.

Da begynte vi også å nærme oss første rasteplass jeg hadde merket av. Vi fant ut at vi kjørte litt til og så på den neste.

Vi kom frem kl 2245 og her var det fin plass å være. Stor plass med plass til mange. Susedalen rasteplass heter den. Her blir vi over natten før vi kjører videre i morgen. Det er først da turen kommer ordentlig i gang. Vi gleder oss.

Det ble 40 mil i dag. God natt😴

Takk for at du leser❤️

Én kommentar til “Endelig sommerferie og første etappe unnagjort”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *