Helgetur til Strømstad

Nå har det vært lenge siden vi har vært på tur, 3 uker siden sist. Det er nesten litt for lenge kjenner vi. Vi hadde bestilt oss plass på First camp Strømstad og skulle reise med våre gode venner Heidi og Rune som har lik tabbert som oss. Turen gikk greit nedover E6, vi stoppet på veien for å fylle bensin og tok en liten matbit, så vi ikke trengte å begynne med mat med en gang vi kom frem.

Vi kom til Strømstad kl 1830 og vi handlet litt før vi kjørte til campingen. Heidi og Rune hadde kommet før oss, så de var ferdig rigget opp når vi kom. Vi hadde fine plasser siden av hverandre. Freia var sulten når vi kom frem, så hun fikk litt mat. Kvelden gikk med til å sitte litt ute, men det ble fort kaldt og mange fluer og mygg.

Satte oss inne i vogna til Heidi og Rune og kosa oss til kvelden kom og det var natta.

Lørdagen sov vi nesten litt lenge til oss å være😂, men trengte det vel da. Lagde oss deilig frokost og det var lettskyet vær ute.

Etter frokost så delte vi oss litt. Heidi og Rune dro på Nordbysenteret, mens vi skulle en liten tur på systemet😂. Må jo det når man er i Sverige. De andre hadde vært der i går, så vi var alene der. Handlet det vi skulle og dro en tur på Nordbysenteret vi også. Kikket litt rundt, men det var fort gjort. Frank kjøpte seg briller, for de hadde han glemt hjemme😂.

Vi dro tilbake til Strømstad og parkerte i sentrum. Heidi og Rune kom etter hvert de også. Det var mye folk i sentrum, men det var ikke så mye å kikke på der egentlig.

Det ble knipset litt bilder og så dro vi for å handle med oss litt middag, før vi kjørte tilbake til tabbertene vår. Vi lagde oss lunsj og koste oss ute. Sola kom og gikk litt.

Vi hadde en kjempe fin plass, og hadde utsikt over store deler av campingen.

Mot kvelden så ble det litt kaldere. Det blåste litt og det var vinden som var kald. Vi hadde en veldig avslappende ettermiddag og bare koste oss.

Det ble også tid for middag etter hvert, og vi skulle riktig kose oss. Det ble indrefilet biff og fløtegratinerte poteter med bearnaise. Lov å kose seg når man er på tur.

Elektrisk stekepanne er fint å ha på tur. Den er skikkelig bra, og anbefales virkelig.

Omnia ovnen var fin å bruke til de fløtegratinerte potetene. Sausen gjorde vi det enkelt med🤩 og aspargesen fikk et raskt oppkok i sausvannet.

Vi synes det var litt i kaldeste laget og spise ute, men det syntes ikke vår venner😂

Etter maten ruslet vi oss en tur for å se på solnedgangen. Det var en liten tur fra campingen så kom vi til toppen der vi kunne se utover den svenske kysten. Det ble naturlig nok tatt noen bilder her, for jeg er jo veldig opptatt av solnedganger 😂😂

Det var også mange fugler som sikkert var på vei til varmere strøk.

Det var et veldig fin utsiktspunkt og vi kunne også se Sandefjord – Strømstad båten som gikk ut i solnedgangen kl 2000.

Før vi tok kvelden satt vi inne hos oss og skravla litt før natta kom. Vi hadde hatt en kjempe koselig dag i Strømstad og tatt livet helt med ro.

Søndag spiste vi god frokost og pakket sammen. Vi var tidlig klare til å dra. Vi stoppet for å handle litt mat som vi skulle ha med oss hjem. Vi passerte tollen og grensa ca 1030 og det var bare å vise koronapass og førerkort, det var ikke noe kø.

Var tidlig hjemme og fått pakket ut alt. Har hatt en kjempe fin helg. Elsker å være på tur enten den er kort eller lang. Håper det ikke blir så lenge til neste gang.

Takk for at du leser❤️

Én kommentar til “Helgetur til Strømstad”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *