Da har vi kommet oss til Gaupne i Luster

I dag har det jo vært kjøredag for det meste. Ca 35 mil har det blitt. Reiste hjemmefra kl 1200 og satte nesa vestover. Det var ikke mye trafikk. Hadde første stopp på Vik i Hole for å fylle bensin, tisse med Freia, og ja da, det ble boller og brus. Er det ikke ferie da?

Vi hadde noe igjen å handle så vi stoppet på Flå. Der var det som alltid mye folk. Freia var fornøyd, for det ble ny tur. Nå var det bare å sette fart vestover og ikke somle mer. Det gikk greit med kjøring og Freia våknet når vi nærmet oss Lærdal. Da var det på tide med en strekk på beina og tissepause igjen. Var ikke så lenge siden vi var her, men det er jo like fint i den gamle delen alltid.

Lærdal

Så kjørte vi ferge og da var det ikke så lenge til vi var fremme. Vi hadde bestilt plass på campingplass i Gaupne så det var bare å kjøre rett dit. Nå er ikke Gaupne så veldig stort, men den campingplassen var ikke lett å finne. Fant frem til slutt etter å ha kjørt på kryss og tvers på dette lille stedet.

Her var det bare å finne seg en plass og gå på hotellet i byen og registrere seg og betale. Dette var spesielt akkurat nå fikk vi vite, for sesongen er ikke helt i gang. Det er ikke overbefolket her. Vi bor på en Pluss camp. De finner man rundt omkring i Norge. Hvis man bor på pluss camp får du et stempel i en App og hver 8. natt er gratis. Kjekt system.

Vi rigget oss til og lagde oss middag. Hadde blitt en stund siden sist vi spiste. Koser oss så veldig når vi er på tur med denne lille vogna. Får til det meste, selv om maten ikke alltid er så avansert.

Etter maten gikk vi oss en kveldstur for å utforske stedet vi er på. Her var det ikke så mye som skjedde, men det er et utgangspunkt for mange fine turer i området her. Jostedalen begynner her og det er utgangspunkt for mange turer til isbreer.

Det blir jo litt bilder når man rusler rundt på steder man ikke har vært før. Så det skjedde jo også i dag😂

Fin plass
Så nydelig og små
Gammel bro i Gaupne
Mor og barn
Isblått brevann
Ut på tur

Så nå har kvelden kommet og vi gleder oss til nye eventyr i morgen. Da skal vi tilbringe tiden i området her. Det er meldt fint og varmt vær, så det blir bra. 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *