Da var vi klare for sommerferie

Da er vogna pakket og klar for langtur. Vi er snart klare for å dra, men må vente på en tørketrommel som skal bli ferdig. Sånn er det, alltid noe i siste liten. Som jeg skrev sist at vi hadde bestemt oss for å fra til Andøya og Senja. Sånn blir det ikke.

Vi har sjekket været der hele uka og det skal være regn, overskyet og 9-12 grader hele kommende uke.

Det har vi ikke lyst til. Kanskje det blir senere i ferien hvis det blir bedre vær og vi ikke er helt sør i landet. For det blir litt langt kjenner jeg. Så vi måtte plutselig tenke nytt. Hvor skulle vi dra. Vi har også denne uka holdt på med et tak på en utebod som måtte bli ferdig, så kveldene har gått med til det.

I går kveld klokken 2230 fant vi ut at vi drar til Gaupne ved Lustrafjorden. Her skal vi være de 3 første dagene. Gå en fjelltur, og se en isbre og litt forskjellig. Har leid oss inn på Gaupne pluss camp i 3 netter. Det blir bra. Været skal også være bra.

Hva vi gjør etter de 3 dagene vet vi ikke enda. Får studere vær og kart så blir det nok et fint sted vi har lyst til å reise som dukker opp.

Følg oss gjerne. Skal prøve å oppdatere forløpende på kvelden😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *