5 arbeidsdager igjen, så er det ferie🤩

Dette har vært en helg som vi har vært hjemme. Vi har hatt den årlige sommerfesten/kubbmesterskap med gode venner. Nå kan planleggingen av årets sommerferie begynne.

Vi har vært veldig usikre på hvor ferden skal gå denne sommeren. Vi var nordover til Lofoten i fjor, så var litt usikre på om vi ‘gidder’ å kjøre så langt i år. I dag har vi snakket litt om ferien. Vi hadde tenkt å reise litt etter været, men nå har vi også funnet ut at vi har mye ugjort nord for Trondheim😁 Så da kanskje, jeg må si kanskje , for hvis det viser seg at langtidværet sier bare regn, så blir det ikke. Planen er Andøya og Senja. Vi får se hva vi finner ut utover uka😁🤞🏻

En av våre beste venner, Kjetil, driver firmaet Sektor reklame. Vi kom på å spørre han om han ville lage en tekst til oss som vi skulle ha på Tabberten vår. Jeg lagde teksten med font og stil, og i går hadde han den med og satte den på Tabberten. Ble skikkelig fint synes jeg.

Blir morsomt å kjøre rundt på veien nå😁🤩😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *