Tur til Sverige i en regnværshelg🌧🌧🌧🌧

Helgens tur ble bestemt forrige helg hvor vi bestilte plass på Daftø sammen med våre reisevenner Heidi og Rune. Været var ikke så nøye, for det var egentlig bare for å harryhandle litt og slappe av med gode venner. Når vi bestilte sa Yr.no at det skulle være sol/sky vær, men det endret seg jo.😂

Vi dro fra sol og masse skyer på himmelen. Kom oss av gårde i rimelig tid, men det var litt trafikk. Det skulle komme skikkelig regnvær rundt de tider vi skulle være fremme, så vi håpet å komme frem før det.🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Regnet truet i horisonten. Spørsmålet var om vi skulle dra innom Strømstad å handle på veien eller komme oss til campingen å få rigget oss til før himmelen åpnet seg. Heidi og Rune hadde reist i forveien og vi var i kontakt med dem om det regnet eller ikke.

Da vi nærmet oss Strømstad falt valget på å handle før vi kom frem. Akkurat når vi parkerte åpnet himmelen seg. Det varte ikke så lenge så innen vi reiste derfra igjen så var det opphold.

Så var det bare å rigge seg til.😅

Det hadde blitt middagstid, så det var bare å sette i gang med middagslaging. Det er ikke så omfattende på campingtur, så det var fort gjort.

Kvelden tilbrakte vi sammen med Heidi og Rune hos oss. Det er litt bedre sitteplass for 4 personer hos oss. Koselig og lystig lag utover kvelden. Det sluttet etter hvert å regne og ble noen fine skyer på himmelen.🤩

Så kom kvelden og vi gikk hvert til vårt.

LØRDAG

Det hadde regnet heftig om natta, så vi hadde vært litt våkne gjennom natta. Hadde ikke noe hast med å stå opp, for vi hadde ikke noe spesielt planlagt i dag. Sov lenge og hadde en lang og deilig frokost.😁

Sola dukket også frem gjennom de tunge skyene. Vi bestemte oss for å dra på Nordbysenteret bare for å slå i hjel litt tid. Der var det SÅ mye folk at det var helt plagsomt å gå rundt der. Det ble litt shopping før vi reiste «hjem» igjen. På veien var det helt kaos med alle som skulle på systembolaget i Strømstad.😂

Det ble jo bare innetid pga. været. Det var godt å slappe av og ikke gjøre så mye heller. Jeg fant ut at jeg skulle bake sjokolademuffins i omina. De ble forresten kjempe vellykket. Gode var det også.👍

Serverte noen til Heidi og Rune også.🥰

Etter muffins kom de over og vi spilte litt Uno. Måtte jo finne på noe i det dårlige været.

Jeg vant faktisk.😂😂😂😂

Etter hvert var det middagstid. Stroganoff og ris. Godt og enkelt. Så hadde jeg kjøpt svenske jordbær på Nordby. Kjøpte også fløte, så hadde vi dessert.👍

Svenske jordbær smaker faktisk ikke like godt som de Norske. Synes ikke jeg hvertfall. Svensk fløte er heller ikke så god som den Norske. Ble en helt ok dessert.😌

Kvelden forløp stille og rolig sammen med Heidi og Rune.😁

Søndag var det hjemreisedag etter en helg uten de aller største opplevelser. Vi har bare kost oss med gode venner og jeg har ikke tatt så mye bilder.

Dette var siste turen før vi starter sommerferie. Nå blir det 2 helger med annen hyggelig aktivitet, så reiser vi på tur 28 juni. Det gleder vi oss masse til. Da skal vi på tur nedover Europa og håper på en kjempe fint tur. Følg oss gjerne på den.😍

Takk for at du leser❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *