Godt nyttår år

Ja, da har vi bikket 2023 og vi gleder oss til nytt år med turer i inn- og utland. Det kribler i reisefoten og vi kan nesten ikke vente til vi skal ut på tur igjen.🤩

Det har skjedd en hel masse siden jeg skrev noe her inne sist. I høst var vi på Caravanmessen på Lillestrøm. Det skulle vi jo ikke gjort, for det satt jo griller i hodet på oss. Vi var der bare for å kikke.

Og vi bare kikket. Vi ble oppmerksom på en campingvogn som vi synes var skikkelig smart. Weinsberg caraone 390 Puh, heter den. Den var ikke så mye lengre enn Tabberten vår, men den var litt bredere. Den var heller ikke rund i formen, men like firkantet som en legokloss.

Jeg synes den ikke var så veldig fin utenpå, men inni. Helt fantastisk til vårt bruk. Her ville vi få ferdig oppredd seng. Det var en heiseseng som bare ble heist ned når man skulle legge seg. Tenk så deilig og ikke skulle drive trim for eldre for å reie opp senga.😂

Det var eget «bad», i hvertfall WC bak en dør. Det var over dobbelt så stort kjøleskap. Det var gulv varme og varmeovn som gikk både på strøm og på gass. Den var veldig mye større uten å være så mye større i vekt og størrelse.

Vi gikk fra den messen med denne i tankene våre, men etterhvert som vi snakket om det så skulle vi ikke handle noe ny vogn nå. Prioriteten vår skulle ligge på å betale ned ekstra på huslånet vårt og bli ferdig med det. Så kunne vi tenke på ny vogn om et par års tid.

Høsten gikk og denne gikk i glemmeboken. Vi gledet oss bare mer og mer til vi skulle på Tabbert tur igjen.❤️

Så bikker vi nytt år og denne vogna kommer frem fra glemselen igjen. Vi prater om den og sjekker om den på internett, og en kveld så sender vi melding til Ferda. Det koster jo ingen ting å høre hvordan regnestykket blir, med Tabbert i innbytte osv. (Skal ikke drive med sånt)😱

For å gjøre lang historie litt kortere, vi fikk svar fra Ferda. Dro for å kikke på denne en gang til. Vi måtte prøveligge senga og dermed var kontrakt skrevet og vi har kjøpt oss ny reisevogn.😱🤩😂❤️

Ja, sånn gikk det. Gleder oss jo nå til vi skal hente den utpå våren. Det blir jo egentlig noe helt annet. Det er litt trist også at vi ikke skal reise rundt i den fine Tabberten vår😥.

Jeg er kjempe glad i den, men nå har komfort gått foran. Så den står her på gårdsplassen i vinterdrakt og vet ikke at den snart skal få nye eiere. Håper de nye eierene tar godt vare på den da. Den har gitt oss mange fine turer og opplevelser.🚙🤩❤️

Så inntil vi høres igjen når sesongen begynner, så er sommerferien under planlegging. Det blir i år, som i fjor Europaturné. Ruta er ikke helt lagt, men det blir Frankrike som mål denne gangen og mye annet innimellom. Det blir nok bra, og vi gleder oss.

Takk for at du leser.❤️

2 kommentarer til «Godt nyttår år»

  1. Godt med litt comfort når man har bikket nærmere 60🥰gratulerer til dere begge. Gleder meg til å følge dere. Gode klemmer fra tanta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *