Vi reiser videre nordover

I dag var vi i gang ved 0800 tiden. Våknet til sol fra blå himmel og 20 grader. Kan man ønske mer. Vi spiste frokost og la ut på en lang vei nordover.

Vi har vært på vei i hele dag, og de eneste stoppene har vært bensinstopp og noen tisse stopp for Freia. Ja, det ble vel en is i løpet av dagen også. Vi stoppet i Steinkjær for vi trengte litt mere Vom hundemat og da måtte vi jo på en dyrebutikk. Handlet på Amfi i Steinkjær. Når man forlater Steinkjær føles det som man kjører ut i intet. Det er mye kjedelig vei. Har knipset litt bilder i fart.

Snåsavannet
Haram kirke

Her stoppet vi på en rast. Så da blir det gjerne noen bilder da.😂

Sommer

Da vi nærmet oss Nordlandsgrensa bestemte vi oss for å stoppe her også. I fjor føyk vi rett forbi og knipset skiltet i fart. Nå valgte vi å stoppe. Her møtte vi en hyggelig kar som hadde kjørt etter oss lenge. Han hadde lest bloggen vår på veien og var nysgjerrig på tabberten. Det var jo litt hyggelig da. Fikk en omvisning inne i tabberten. Her var det også en million klegg. Store var de også. Så ble ikke her lenger enn nødvendig.

Endelig i Nord Norge😍

Så fortsatte veien inn i de dype skoger. Mil etter mil, det blir litt kjedelig etter hvert. Det er ikke noe å klage på, for det var fine veier og lite trafikk, men…………

Når vi nærmet oss Mosjøen så fant vi på, at siden det er så fint vær så tar vi en liten omvei og kjører ut til Sandnessjøen. Her var vi i fjor for blant annet å se de 7 søstre. Det fikk vi ikke gjort fordi det regnet alle dagene og var kjempe tåke. Nå var det strålende sol og ikke mer enn 10 mil omvei. Så da gjorde vi det, og det angrer vi ikke på😍

De 7 søstre
Vakre Helgeland
Idyll

Etter en snarvisitt dro vi tilbake til E6 og fortsatte nordover. I Mo i Rana ville jeg ha bilde av havmannen som står nede i vannkanten der. Vi var her også i fjor, men synes det er så fint motiv.

Det er ganske fint nede ved sjøkanten i Mo I Rana, så det ble selvfølgelig noen flere bilder. Så handlet vi litt proviant før vi la ut på dagens siste etappe. Vi har planer om å fricampe oppe på Saltfjellet. Først hadde vi en liten stopp på Polar senteret. Det var stengt, men knipset litt bilder her også.

Klokka hadde blitt 2130, så nå var det tid for å finne et sted å stå for natta. Vi husket fra i fjor at det var flere plasser man kunne stå her oppe på Saltfjellet. Har funnet oss et sted og står sammen med mange bobiler og noen lastebiler. Helt greit for en natt. Vi har kjørt 64 mil i dag. Vi har jo kjørt fra Stjørdal til Polarsirkelen og det har ikke vært en sky på himmelen i hele dag. Det er jo ganske fantastisk. Håper det fortsetter sånn noen dager til🤞🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *