Fricamping

Noe av det beste med å fricampe er at du kan finne bortgjemte fine steder som du har nesten for deg selv. Mens vi venter tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om et av de fine stedene vi har fricampet.

Vi har kjøpt oss boka bobilguiden og i den er det faktisk noen gode tips også for oss med campingvogn.

Har også funnet noen selv når vi har kjørt rundt, men nå vil jeg fortelle om et sted fra boka. Nemlig Femunden. Dette stedet prøvde vi i fjor tidlig sommer. Vi kjørte til Femunden og inn i nasjonalparken. Boka forteller om et sted som er rett innenfor parken til venstre. Vi så det stedet når vi kom, men der var det helt fullt, og i hvert fall ikke plass til oss som er ganske lange med stasjonsvogn og Tabbert. Vi kjørte litt lenger inn i parken, for det skulle være et sted til som skulle være ganske fint. Dette viste seg å være sant. Sandodden het det og var et superfint sted helt nede ved vannet. Det var litt trær og sjonglere seg gjennom, men det gikk fint.

Vi kom hit om kvelden og rakk akkurat å få med oss en vakker solnedgang. Vi hadde stedet helt for oss selv og kunne ikke kost oss mer. Hit anbefales det en tur. Nå skal det sies at vi var jo der ganske tidlig på sesongen. Så kanskje det var derfor vi fikk plass. Tror det kan være ganske fullt her midt på sommeren.

Fin plass
Koste oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *