5 dager igjen……

Ja nå er det bare 5 dager igjen til vi kan hente vår nye tabbert 320. Den har vi ventet på lenge nå. Planen er å hente den på torsdag og så dra på tur i Pinsen på fredag. Vi må jo også fylle den opp med litt inventar. Madrass, kopper og kar, kniver og gafler og alt det som vi trenger på tur. Her med et bilde fra vi hentet den forrige tabberten vår.

Hentet den forrige tabber 320 i mai 2018

Vi har det meste som vi har lagret i hytta, men selvfølgelig har det tilkommet litt nytt også. Det blir sånn når man gleder seg så mye.

Vi har også begynt å se litt på hvor vi skal dra. Det er jo pinse og en ekstra fridag. I Norge er det ganske mye dårlig vær for tiden, så det er jo også det som bestemmer litt hvor vi skal dra. Arendal kanskje. Det skal ikke være så ille vær der. Vi har også sett på noen steder på Vestlandet. Får se når det nærmer seg, for været endrer seg jo fortere enn vi kan forutse. Har lyst å dele noen bilder fra tidligere turer vi har vært på mens vi venter på at sesongen skal starte for oss.

Tur til Rui i Dalen, Telemark
På tur nedover Sveriges kyst sammen med gode venner med lik vogn
Fin solnedgang i Sverige
Koser oss inne etter en lang dag. Det enkle er ofte det beste
Ny helgetur og vi er på Otta en sen fredagskveld
Koselig fricamp langs Peer Gynt veien
Et lite stykke Norge på Renndølsetra på Vestlandet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *