Dag 13, vi har begynt på veien nordover

I dag skulle vi dra fra Siena etter 5 flotte dager. Vi måtte være ute fra plassen vår innen kl 1100, men når jeg sto opp kl 0830 var det viktigere ting som var på gang. Konsertbilletter til Ed Sheeran skulle bli lagt ut i dag. Dit ville jeg gå, riktig nok ikke før i 2025, men dette er en av de jeg har hatt mest lyst til å se live. Jeg satte meg i kø på nett og klar med bankkort.

Når salget startet var jeg nr 15878 i køen. Det var litt nervepirrende, men jeg fikk heldigvis tak i billetter. Vi skal dra å se han i Stockholm fordi det er ferietid når han spiller i Oslo

Så var det bare å hive seg rundt og først spise frokost. Så måtte vi pakke sammen alt av bord og stoler, markise og teppe. Vi var klare 1055.😅

Skikkelig feriepakket bil. Det er system i rotet.😂

Ute var det nok en dag med sol fra klar himmel. Det var også ganske varmt.😅

Det var nesten litt trist å dra fra denne fine naturen som er her i Toscana. Vi har hatt noen veldig fine dager her.❤️🇮🇹

Det var ikke så lenge før vi kom ut på motorveien og det gikk nordover. Det ble ganske mye trafikk etter hvert, så det var bare å følge med.

Bompenger er det selvfølgelig også når man kjører på motorvei i Italia.

Etter hvert som vi kom lenger nord i Italia begynte fjellene å komme til syne. Det ble også mere og mere trailere. Når vi passerte Verona og kjørte mot Brenner passet så var det så mye trailere at vi lurte nesten på om det var fler av dem enn biler.😞

Når vi kjørte nedover gjennom Brenner passet sa vi at her skulle ikke vi kjøre igjen. Vi har bestemt oss for å kjøre over Grossglockner. Både for å se noe vakkert, men også for å slippe trailere for en liten stund.🤩

Vi hadde følge med disse en god stund fordi veien vi skulle ta gikk i samme retning som Brenner passet. Det var deilig når vi kunne svinge av og kjøre ut på landet.🤩

Vi måtte også ta oss et lite matstopp. Vi hadde ikke spist siden frokost og det var blitt godt ut på ettermiddagen. Så vi stoppet på en raste/spiseplass og kjøpte oss pizza. Spiste bare i vogna, Det var forresten kjempe varmt, for jo lenger nord vi kom, varmere ble det. Har kjørt i 37 varmegrader i nesten hele dag.😅😅😅

Vi visste heller ikke hvor vi skulle sove i natt. Har prøvd å sende melding til 3 campingplasser, men ikke fått noe svar.😳🧐🙃

Etter at vi hadde svingt av motorveien og jeg tror vi er rett før grensa til Østerrike, så vi skilt til en campingplass langs veien. Vi tenkte vi bare svinger av og prøver her.🤞🏻

Plassen lå ganske idyllisk til og den var kjempe stor, men når vi kjørte til resepsjonen så mistet vi nesten litt motet. Trodde ikke det var noen plass. Vi fikk det de kalt reserveplass. Det er en gress/parkeringsplass med strøm og vann, men der kunne vi stå så lenge det bare var for en natt. Greit for oss.👍🏻

Helt grei plass for en natt. Vi kom sent og skal bare sove her. Vi oppdaget at vi ikke hadde noe brød til frokosten i morgen. Vet ikke om det er noe sted her på campingen man kan kjøpe det. Det skulle ikke være så langt til butikken i byen, så jeg ble sendt ut på ærend. Den skulle stenge klokken 1900 og jeg dro av gårde kl 1845.

I 37 varmegrader og med følelsen av veldig dårlig tid, det var ingen god combo. Rakk butikken kl 1854. Phu. Det var ikke så mye brødutvalg der heller, så vet ikke hva folk spiser til frokost her i landet.

På tilbaketuren rakk jeg å ta litt bilder da.😂

I dag har vi kjørt 50 mil, så får vi se hva morgendagen bringer.

Ute var eneste stedet som var levelig når sola gikk ned.

Takk for at du leser🤩

Én kommentar til “Dag 13, vi har begynt på veien nordover”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *